Screenshot 32

Een zwangere hond kon niet bevallen en de dierenarts was verbijsterd door de reden

Een hond uitkiezen

Chris en Mariesa wilden graag een hondje adopteren, dus zijn zij naar velen asielen gegaan om er een te kunnen vinden. Mariesa zweerde dat zij maar een hond mee naar huis zal nemen maar het was ontzettend moeilijk om een uit de vele lieve honden te kiezen. Ze keken haar allemaal aan met hun grote, liefdevolle ogen die haar smeekten om een van hun te kiezen. Maar opeens viel haar oog op de hond waar zij exact naar zochten.

Time To Choose One

Een hond uitkiezen

Een buik vol ongeboren puppy’s

De hond die op hun af kwam had hun handen gelikt en bleek hoogzwanger te zijn. Haar buik was opgezet door de ongeboren puppy’s. De blik op haar gezicht liet Mariesa inzien dat zij een goed verblijf nodig had. Deze pitbull had overduidelijk een vertrouwde omgeving nodig om te kunnen bevallen. Zonder enige twijfel wist Mariesa dat dit de hond was die zij mee naar huis zouden nemen. Maar een gebeurtenis liet ze toch twijfelen aan het maken van hun besluit. Wat zal dat zijn?

Belly Full Of Unborn Pups

Een buik vol ongeboren puppy’s

Gefokt en naar het asiel gebracht

Het verhaal van deze zwangere pitbull was triester dan Mariesa en Chris hadden verwacht. Mariesa kon wel huilen om de hond, die de naam Storie had. Zij was eerst van een persoon die werkte als honden fokker. Toen diegene realiseerde dat het te moeilijk en duur werd om voor haar en de ongeboren puppy’s te zorgen, brachten zij Storie naar het asiel.

Bred And Then Surrendered At The Shelter

Gefokt en naar het asiel gebracht

Een liefdevol thuis

Chris en Mariesa wisten op dat exacte moment dat zij deze hond veel liefde, comfort en een dak boven het hoofd moesten geven. Daarnaast was het ook belangrijk dat zij een plek had om te kunnen bevallen. Er zat meer achter het verhaal dan het tragische verleden van Storie. Zij konden niet geloven wat de dierenarts ze vertelde.

Screenshot 23

Een liefdevol thuis

Grote pitbull fans

Chris en Mariese zijn enorme fans van pitbulls. Het koppel heeft al eerder honden van dit ras uit het asiel gehaald. Zij zijn om precies te zijn trotse baasjes van 10 blije honden! Hieronder kun je 8 van hun lieve honden zien.

Screenshot 9

Grote pitbull fans

Een héél groot bed

Met zoveel honden zijn er heel wat bedden nodig. Neem een kijkje naar hun “mega bed’! Chris vertelde TODAY dat “In de nacht wilden alle honden op ons bed liggen en werd het soms behoorlijk chaotisch, dus werden wij wel eens van het bed afgeduwd of sliepen wij op de bank. Daarvoor hebben wij het mega bed gebouwd.” Dit pareltje is 4 meter lang en 2 meter breed. Deze ruimte is nodig voor alle honden die zij uit het asiel hebben gehaald.

Megabed

Een héél groot bed

Een niet begrepen ras

Het koppel besloot om uiteindelijk nog meer te doen dan ze al deden voor het ras wat niet begrepen werd. Hun liefde voor pitbulls spoorde het koppel aan tot dit besluit. Zij hebben waarschijnlijk talloze ervaringen met honden meegemaakt maar een specifiek bezoekje aan de dierenarts liet hun ogen openen, dit is iets wat zij nooit eerder hadden meegemaakt.

Fans Of Pit Bulls

Een niet begrepen ras

Liefdevolle baasjes voor meerdere honden

Dit bewonderenswaardige koppel deelde een passie: hun liefde voor dieren. Tijdens een interview vertelde Mariesa dat zij het voorheen uitmaakte met haar partners doordat haar obsessie voor honden haar relaties in de weg stond. De meeste mannen begrepen dit niet en steunden haar droom om met een huis vol puppy’s te zitten daardoor ook niet.

Loving Parents To Many Dogs

Liefdevolle baasjes voor meerdere honden

Chris was anders

Maar toen veranderde alles, en Mariesa ontmoette Chris, een mede-honden liefhebber. Los van hun liefde voor elkaar, groeit de liefde die zij voor honden hebben met de dag. Deze foto zegt genoeg over de liefde voor hun viervoeters.

Screenshot 25

Chris was anders

Veel vriendelijke gezichtjes in de asielen

Veel asielen en opvangcentra hebben vaak teveel werk om handen. Het trieste hieraan is dat zij niet de juiste middelen hebben om voor de dieren te zorgen ook al willen zij elk van hun redden. Toen het koppel het Pibbles & More Animal Rescue centrum bezochten, viel hun al vrij snel op dat de meeste honden pit bulls waren. Zij konden niet bevatten hoeveel honden er in een ruimte zaten. Wat Chris en Mariesa toen niet wisten is dat een van deze pitbulls hun leven zou gaan veranderen.

Friendly Faces In These Places

Veel vriendelijke gezichtjes in de asielen

De reputatie die zij niet verdienen

Pitbulls staan bekend om hun slechte reputatie. Dit komt voort uit een reeks vergissingen. Het hondenras staat bekend om een sterk torso en een groot, vrijwel agressieve kop. Maar dit zegt niks over het “risico” die zij met zich mee dragen. Ondanks de vergissing hebben vele staten besloten om het hebben van een pitbull te verbieden. Dit is de reden waarom er zoveel pitbulls in asielen zitten.

A Reputation They Did Not Deserve

Een reputatie die zij niet verdienen

Het veranderen van het stigma

Chris en Mariesa waren hiervan op de hoogte en hebben sindsdien een behoorlijk aantal pitbulls geadopteerd. Geen enkele keer hebben zij geweld of iets in die richting ervaren. Zij wilden meer doen om de prachtige honden van een warm huis te voorzien, maar hadden echter geen idee wat het lot voor hen in petto had.

Screenshot 24

Het veranderen van het stigma

Liefdevolle en loyale schepsels

Ook al worden pitbulls afgeschilderd als gevaarlijke honden, is dit nooit bewezen door de wetenschap. In realiteit is het namelijk zo dat deze honden vaak ontzettend lief en loyaal kunnen zijn. Net als iedere andere hond kunnen zij zich slecht gedragen wanneer zij niet goed worden behandeld. Hun genen hebben geen aanleg gegeven om in duivelse dieren te veranderen. Je zult de mooie karakters van deze honden ontdekken zodra je ze de kans geeft. Chris en Mariesa komen dadelijk oog in oog te staan met een specifieke pitbull.

Loving and Loyal Creatures

Liefdevolle en loyale schepsels

De puppy’s moesten er allang al zijn

Het redding personeel zei tegen Chris en Mariesa dat Storie allang al bevallen had moeten zijn! Zij hadden geen idee waarom dit nog niet was gebeurd, terwijl Storie er zo goed als klaar voor was. Dit was een onzekere situatie, wat was er in hemelsnaam aan de hand?

The Pups Should Have Popped Out Already

De puppy’s moesten er allang al zijn

Leven en dood

Het dieren liefhebbende koppel zagen dat dit een droevige pitbull was die acuut hulp nodig had. Het stel moest zo snel mogelijk een besluit nemen doordat het wellicht een kwestie van leven of dood kon zijn voor Storie en haar puppy’s.

Screenshot 6

Leven en dood

De aanstaande moeder te hulp schieten

Zij kwamen tijd tekort. Storie moest meteen geholpen worden en het stel praatte er nog over door. Toen zij aan het discussiëren waren legde Storie haar hoofdje op Mariesa’s knie en keek ze haar met smekende ogen aan. Dit gaf de doorslag voor Mariesa om haar mee te nemen.

Helping The Soon-To-Be Mom

De aanstaande moeder te hulp schieten

Een grote honden familie

Mariesa bracht de zwangere pitbull naar huis, niet wetende of zij de juiste keuze had gemaakt. Het zou betekenen dat haar – al bestaande – honden familie nog groter zal gaan worden. Was zij klaar voor deze uitdaging? Het koppel wist echter nog niet dat de situatie veel complexer was dan zij hadden gedacht.

Screenshot 8

Een grote honden familie

De perfecte oplossing

Ookal wisten zij dat, samen met Storie en haar pups, zij uiteindelijk met meer dan tien honden zouden eindigen, wilde Mariesa niet dat de hond nog langer in het asiel verbleef. Zij wilde deze prachtige hond helpen en haar ervan verzekeren dat zij een veilige omgeving had om te bevallen.

The Perfect Solution

De perfecte oplossing

Een idee

Het koppel bleef zoeken naar verschillende oplossingen, en maakte afwegingen. Maar niks leek praktisch genoeg te zijn. Toen kwam het moment waarop Chris met een geniale oplossing kwam. Hij was ervan overtuigd dat dit de beste optie was voor zowel de familie als Storie. Wat zal het zijn?

Screenshot 8

Een idee

Pleegouders

Chris suggereerde dat hij voor Storie en de kleintjes zou gaan zorgen. Dit was een tijdelijke oplossing terwijl er naar een vaste plek werd gezocht. Het leek de beste regeling doordat het bij het koppel al behoorlijk vol zat met meer dan 8 honden.

Screenshot 3

Pleegouders

Maar er was een ander probleem

Het idee van Chris was fantastisch, maar zij hadden nog steeds een ander probleem. Hoe stond het ervoor met de zwangerschap? Waarom kon Storie niet bevallen ondanks haar opgezette buik? Dit was hun voornaamste zorg en moest worden onderzocht.

Screenshot 21

Maar er was een ander probleem

Online naar antwoorden zoeken

Het koppel heeft nooit eerder zo een probleem meegemaakt bij een van hun honden. Wat kon Storie belemmeren bij het proces naar de bevalling? De twee begonnen zich zulke zorgen te maken dat zij online onderzoek zijn gaan doen naar dit fenomeen.

Looking For Answers Online

Online naar antwoorden zoeken

Angstaanjagend

Maar de resultaten op het internet maakten het koppel nog angstiger. Dit is vaak het geval als mensen online naar deskundig advies gaan zoeken. Chris en Mariesa werden nog nerveuzer wat niet echt handig was voor de arme Storie.

D

Angstaanjagend

De connectie tussen trauma en bevallen

Over het algemeen onderschatten wij mensen de intelligentie van dieren. Toen Chris en Mariesa online naar antwoorden gingen zoeken, zochten zij naar redenen waarom een hond zich kan verzetten tegen de bevalling. Zij vonden een artikel die overeenkwam met de actuele omstandigheden.

Relationship Between Trauma And Birth

De connectie tussen trauma en bevallen

Stressvolle omstandigheden

Volgens het onderzoek maken dieren heel wat mee in asielen en lijden zij aan stress en trauma. Zwangere honden lopen veel meer risico dan anderen. Ook al zijn asielen gebouwd om honden te helpen, is de drukke omgeving niet geheel verstandig voor deze dieren. Een warm huis net als die van Chris en Mariesa zal een veel beter alternatief zijn.

Screenshot 15

Stressvolle omstandigheden

Hoe gevaarlijk de situatie eigenlijk is

Chris en Mariesa bleven onderzoek doen naar de situatie en kwamen tot de conclusie dat het veel erger was dan dat zij zich konden bedenken. Storie kon niet alleen al haar puppy’s verliezen maar kon zelf ook sterven. Het was écht veel erger dan zij dachten…

Realizing How Dangerous The Situation Is

Hoe gevaarlijk de situatie eigenlijk is

Traumatische ervaringen

Mariesa kwam erachter dat zodra zwangere honden een trauma hebben meegemaakt, zij zich té erge zorgen maken voor de bevalling en weigeren ze dit te doen. Dit komt doordat de honden denken dat de puppy’s wellicht gevaar kunnen lopen…

Screenshot 16

Traumatische ervaringen

Op naar de dierenarts

Het koppel wilde weten hoe gevaarlijk de situatie was. Zij moesten de zwangere hond direct naar de dierenarts brengen als zij geen risico wilden lopen. Chris en Mariesa stapten de auto in en stormden naar de lokale dierenarts.

Puppies For Adoption

Op naar de dierenarts

De echo

Toen de dierenarts de echo ging doen bij Storie kon ze haar ogen niet geloven. Ze schudde alleen met haar hoofd, compleet verbijsterd door wat zij op het scherm zag. Er moest een fout zijn gemaakt!

What The Ultrasound Showed

De echo

Er klopt iets niet

Maar de vormen veranderden of verdwenen niet, wat betekende dat het klopte.. de kleine, witte contouren stonden konden iets verkeerds betekenen. Mariesa voelde dat er iets niet klopte. Wat kon er anders zijn?

Something Isnt Right

Er klopt iets niet

De shock van hun leven

De dierenarts ademde diep in en uit, en ging meteen door naar de uitleg over het ongebruikelijke dat er plaatsvond in de baarmoeder van Storie. Iedereen ging er vanuit dat zij zes puppy’s in haar baarmoeder had, maar dit was echter niet wat de echo liet zien. Wat zat er in haar buikje?

The Shock Of A Lifetime

De shock van hun leven

Verstijfd

De dierenarts wees naar de witte contouren en begon ze te tellen. Het stel realiseerde wat er gaande was en verstijfden, ze waren in shock. Zes puppy’s was wat zij verwachtten, maar de echo zei iets anders. Wat was er aan de hand en waarom was Storie nog niet bevallen?

Screenshot 19

Verstijfd

Een onverwachte ontwikkeling

Iets wat de dierenarts nooit verwachtte. Ze telde de puppy’s opnieuw, en daarna weer. Maar het aantal bleef hetzelfde. Uiteindelijk wist ze dat het tijd werd om de nerveuze baasjes te vertellen wat er nou eigenlijk speelde…

A Development No One Expected

Een onverwachte ontwikkeling

De wending

Storie had niet het aantal puppy’s in haar die Chris, Mariesa of de dierenarts in gedachten hadden. In plaats van zes puppy’s in haar baarmoeder, had zij het dubbele! 12 kleine puppy’s groeiden in de buik van Storie!

Screenshot 3

De wending

Ongeloof

Zij waren in volkomen ongeloof na het horen van het nieuws. Het was gewoon té veel, en daarnaast hadden zij nog meer druk op hun. Wat betekende dit voor Storie? Zal ze het redden tijdens de zwangerschap? En zullen alle 12 puppy’s in goede toestand blijven?

Screenshot 4

Ongeloof

Thuis wachten

De dierenarts kon zelf niet achterhalen waarom Storie niet zelfstandig ging bevallen. Gelukkig toonde de echo dat de puppy’s levend en kerngezond waren. Super! Maar wat was de volgende stap?

Go Home And Wait

Thuis wachten

Voorbereiden

Volgens de dierenarts moesten ze naar huis gaan om hun eigen voor te bereiden op de bevalling. Als Storie niet binnen de komende 48 uur zal bevallen moesten zij terugkomen voor een onderzoek. Buiten medeweten om had Storie een hele goede reden om te wachten.

Screenshot 7

Voorbereiden

De baasjes zijn nerveus

Chris en Mariesa waren erg gestrest toen zij thuis aankwamen. Storie kon niet zes, maar twaalf puppy’s verliezen. Twee dagen lang hebben zij zitten piekeren. Zal het goedkomen ook als de puppy’s niet op tijd worden geboren?

The Parents Are Anxious

De baasjes zijn nerveus

Een briljant idee

Het was een verschrikkelijke en gevaarlijke situatie, maar zij konden niets betekenen voor de zwangere pitbull. Hun beste poging was om haar zoveel mogelijk gerust te stellen. Toen zij terug naar huis gingen vanaf het asiel kwam Mariesa met een briljant idee.

Screenshot 12

Een briljant idee

Haar een eigen plekje geven

Tegen die tijd hadden Chris en Mariesa genoeg artikelen gelezen wat betreft stress en trauma voor honden en hoe het Storie beïnvloedde. Om haar bij te kunnen staan hebben zij een veilige en comfortabele omgeving gecreëerd voor de zwangere hond. Mariesa heeft ruimte vrijgemaakt in een van de slaapkamers waar zij kussens en dekens had neergelegd voor comfort.

Screenshot 9

Haar een eigen plekje geven

Een toevluchtsoord

Toen brachten zij Storie naar haar nieuwe, eigen plekje en hoopten zij dat dit haar zal helpen. Mariesa en Chris hebben er zo hard aan gewerkt om alles in orde te maken, inclusief de kamertemperatuur, het geluidsniveau en de gebruikte materialen.

Screenshot 22

Een toevluchtsoord

Nietsvermoedend

Het koppel had geen idee dat er een wonder stond te gebeuren. Chris en Mariesa gingen die nacht naar bed en gingen na het opstaan bij Storie kijken. Zij hoopten dat Storie haar draai had gevonden op haar plekje.

Screenshot 23

Nietsvermoedend

Buitengewoon

Toen Chris en Mariesa naar de kamer liepen, hoorden zij vreemde geluiden. Ze raasden erheen en openden snel de deur. Wat zij daar aantroffen was behoorlijk buitengewoon…

Screenshot 25

Buitengewoon

In de nacht

Zij liepen de slaapkamer binnen en tot hun verbazing zagen zij Storie met haar 12 pasgeboren puppy’s! Storie was al bezig met borstvoeding geven. De hond heeft er zelf voor gezorgd om die nacht te bevallen en het is haar gelukt. Het was een ontroerend gezicht, en wat een prestatie!

Screenshot 18

In de nacht

Erg blij

Chris en Mariesa barstten uit in tranen. Zij konden niet geloven dat Storie dit had gedaan! Er heerste enorme blijdschap. Uiteindelijk kwamen zij erachter waar Storie zo lang op heeft gewacht. Enig idee waarom?

Giving Her A Space Of Her Own

Erg blij

Een dozijn aan puppy’s

Zodra honden puppy’s krijgen in het asiel is het een stressvolle ervaring voor zowel de moeder als de pups zelf. Storie wist dat dit niet de geschikte omgeving was en wachtte op haar reddende engelen om haar een veilige plek te geven, Chris en Mariesa.

A Dozen Puppies

Een dozijn aan puppy’s

Korter dan een dag

Storie was nog geen één dag bij Chris en Mariesa en zij voelde zich al comfortabel genoeg om te bevallen. Het was een groot wonder doordat niemand kon achterhalen waarom zij over tijd was. Het had ook heel anders kunnen aflopen.

Screenshot 18

Korter dan een dag

Een fantastische honden moeder

Storie zorgde heel goed voor haar kleintjes, wat ook wel te verwachten was van zo’n sterke hond. Niet lang daarna kwamen er adoptie verzoeken binnen van het asiel waar zij vandaan is gehaald. Het stel wist vanaf het begin dat zij de puppy’s niet voor altijd konden houden. Hoe zal Storie reageren op het feit dat zij en haar baby’s worden gescheiden van elkaar?

Screenshot 19

Een fantastische honden moeder

Puppy’s ter adoptie

Na een aantal weken openden de puppy’s hun oogjes. Chris en Mariesa hadden een geweldige tijd met de schattige kleintjes. Zij domineerden de tuin en speelden in het rond, zoals alle puppy’s dat doen. Storie leek erg blij. Maar helaas moesten zij uit gescheiden worden van elkaar…

Screenshot 26

Puppy’s ter adoptie

Wachtend op liefdevolle verzorging

Toen Storie haarzelf in de juiste omgeving bevond, liet zij haar lichaam het werk doen. Het resultaat? Laten we zeggen dat dit recht voor haar neus stond, alle twaalf puppy’s. Maar, wat nu?

Screenshot 20

Wachtend op liefdevolle verzorging

Haar eigen roedel

De pitbull wist exact wat zij nodig had om te kunnen bevallen, namelijk het gevoel van veiligheid en bescherming. Het adoptiepaar liet haar zo voelen en dit leidde tot de geboorte van haar twaalf prachtige baby’s. Wat een slimme hond!

A Pack Of Her Own

Haar eigen roedel

Klaar voor hun nieuwe onderdak

Chris en Mariesa vonden mensen die alle puppy’s wilden adopteren toen zij 10 weken oud waren. Het koppel was gek op de kleine puppy’s, maar het waren er simpelweg te veel om te houden. Zij hadden geen andere keuze dan de puppy’s ter adoptie stellen. Het was hartverscheurend, maar zij wisten dat dit de juiste beslissing zal zijn.

Heading For Their New Homes

Klaar voor hun nieuwe onderdak

10 weken oud

Toen de puppy’s 10 weken oud waren werden zij naar hun nieuwe gezinnen gebracht. Maar wat zal er nu met hun moeder gebeuren? Wij wisten dat de puppy’s in goede handen waren, maar hoe zit dat met Storie? Na haar toewijding aan de kleintjes willen wij het allerbeste voor deze sterke moeder.

Screenshot 17

10 weken oud

Haar eeuwige thuis

Zoals je misschien al verwachtte is Storie’s verhaal viraal gegaan op Facebook. Haar inspirerende verhaal kwam uit bij een man die op slag verliefd werd. Hij zocht direct contact op met Chris en Mariesa om af te spreken. De meneer wilde Storie ontmoeten en wilde toen zijn besluit nemen. Wat was het precies?

Her Forever Home

Haar eeuwige thuis

Voor iedereen een thuis

Hij wilde haar meenemen naar huis, en Storie vond eindelijk haar eeuwige thuis. Zij en haar puppy’s hebben uiteindelijk allemaal een liefdevolle plek gevonden. Daarnaast is Storie gestereliseerd om zulke zwangerschappen in de toekomst te voorkomen. Hopelijk hoeft zij nooit meer zoveel stress te voelen.

Screenshot 21

Voor iedereen een thuis

De liefste honden mama

Ondanks het feit dat zij veel puppy’s heeft gebaard, is Storie geen enkele pup tekort gekomen als het om liefde en aandacht gaat. Tijdens de periode samen heeft zij zich toegewijd aan alle twaalf puppy’s.

The Best Dog Mom

De liefste honden mama

Het einde was in zicht

Chris en Mariesa waren opgelucht en trots om haar zo blij te zien. Zij gaf borstvoeding en waste haar puppy’s en zij waren allemaal gezond. Helaas kon het koppel ze niet lang houden…

Screenshot 17

Het einde was in zicht

Eind goed, al goed

De twaalf puppy’s scharrelen nu in de rondte in hun nieuwe huis. Het gaat goed met ze en ze krijgen alle liefde die ze nodig hebben. Storie is tot de adoptie van al haar puppy’s in het pleeggezin gebleven. Haar moederinstincten waren zeker scherp.

If Not For Them

Eind goed, al goed

Een cruciale kans

Als Chris en Mariesa haar geen kans hadden gegeven, had zij haar puppy’s kunnen verliezen of een veel ergere toekomst kunnen hebben. Wij zijn blij dat zij deze hond een kans hebben gegeven, en de puppy’s vast en zeker ook!

Screenshot 6

Een cruciale kans

Blij eind

Ook al is Storie’s verhaal goed geëindigd, er zijn vele honden die nooit een plek hun thuis kunnen noemen. Asielen hebben vaak veel hulp nodig om de dieren te kunnen behouden. Als je geen optie hebt om een hond in huis te nemen zijn er andere manieren om te helpen.

Screenshot 22

Blij eind

Een handje helpen

Je kunt een pleeggezin starten als je de jusite middelen hebt. Het is ook mogelijk om te doneren of het bericht aan anderen door te geven over de asielen en opvangcentra. Al deze kleine moeites kunnen een groot effect hebben op lange termijn voor de geweldige personen die hun leven geven om het leven van deze dieren een tweede kans te geven.

Helping Out

Een handje helpen

Het Mr. Mo Project

Chris en Mariesa zijn de oprichters van een non-profitorganisatie die zieke en oude honden uit asielen haalt, genaamd Het Mr. Mo Project. Deze honden hebben helaas een hoog risico op euthenasie, dus helpen de Hughes om ze in een eeuwig thuis te plaatsen. Het Mr. Mo Project dekt de leef- en medische kosten, terwijl de “fospice” thuizen liefde en zorg bieden.

Screenshot 24

Het Mr. Mo Project

Een familie aangelegenheid

Als je uiteindelijk een hond in je pleeggezin plaatst en je komt bed ruimte te kort, dan kan je altijd doen wat Chris en Mariesa hebben gedaan. Hoewel het gemiddelde konings bed 2 meter lang is is die van hun bijna het dubbele. Weet dat de optie bestaat als het zover komt!

Screenshot 5

Een familie aangelegenheid

Fijne feestdagen!

Zoals je waarschijnlijk al weet zijn Chris en Mariesa enorme honden liefhebbers. Zij zijn actief op hun Instagram account genaamd “The Mr. Mo Project.” Zij hebben deze schattige foto geplaatst met het bijschrift: “Happy Easter and Passover from our dog house to yours #happyeaster #happypassover #lifeinthedoghouse #mrmoproject #gomrmo #18dogsandcounting #72paws #rescuelife #shelterdogs #rescuesdog #seniordogrescue #adoptdontshop #multidoghousehold #siblinggoals #squadgoals #packlife #easterbunnies #easterpictures #love #proudparents.”

Screenshot 15

Fijne feestdagen!